ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Νέο iPhone 8 σχεδιάγραμμα δείχνει το Touch ID στο πίσω μέρος της συσκευής

Νέο iPhone 8 σχεδιάγραμμα δείχνει το Touch ID στο πίσω μέρος της συσκευής

iphone-8-iphone-edition-21

Μια νέα εικόνα κάνει σήμερα τον γύρω του διαδικτύου όπου έχουμε ένα σχέδιο του iPhone 8 όπου και παρατηρούμε ένα κάθετο σύστημα διπλών φακών καθώς και την τοποθέτηση του Touch ID αισθητήρα στο πίσω μέρος της συσκευής.

Η φωτογραφία αυτή κοινοποιήθηκε στο Twitter από τον γνωστό Sonny Dickson και παρατηρούμε ένα άνοιγμα στο πίσω μέρος του σασί που κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθεί για τον Touch ID αισθητήρα.

Οι διαστάσεις του σασί από αυτό το σχεδιάγραμμα φαίνεται να ταιριάζουν με τις αντίστοιχες που είχαμε δει και από τα άλλα σχεδιαγράμματα που είχαν διαρρεύσει πριν λίγο καιρό. Το iPhone 8 αναμένεται να έχει μια μεγαλύτερη 5.8 ιντσών οθόνη ενώ δεν θα υπάρχουν σχεδόν καθόλου πλαίσια κάτι το οποίο σημαίνει πως οι διαστάσεις θα είναι πολύ κοντά σε αυτές του 4.7 ιντσών iPhone 7.

Ένα άλλο στοιχείο που παρατηρούμε είναι η πιθανή έλλειψη του φυσικού πλήκτρου αυξομείωσης της έντασης του ήχου στην αριστερή πλευρά….

Τέλος έχουμε και το διπλό σύστημα φακών για ακόμη μια φορά να εμφανίζεται σε μια κάθετη τοποθέτηση στο πίσω μέρος.

Δείτε το νέο αυτό σχεδιάγραμμα παρακάτω:

sonnydickson_2017-apr-19

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά