ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Νέο iWatch Concept μας παρουσιάζει μια οθόνη 2.5 ιντσών, iOS 8, αισθητήρες υγείας [Video]

Νέο iWatch Concept μας παρουσιάζει μια οθόνη 2.5 ιντσών, iOS 8, αισθητήρες υγείας [Video]

Screen Shot 2014-07-03 at 12.48.37 AM

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα νέο iWatch concept που μας έρχεται από την SET Solution.  Μια πρόσφατη αναφορά έκανε λόγο πως το iWatch θα έρθει σε 2 εκδόσεις ή μοντέλα αν προτιμάτε. Ένα “Sports” και ένα “Designer” μοντέλο.

Και στις δυο αυτές εκδόσεις σύμφωνα πάντα με την αναφορά θα έχουμε μια οθόνη αφής καθώς και αντοχή στο νερό. Το “Sports” μοντέλο φημολογείται πως ως έξτρα θα έχει πυξίδα καθώς και μια σειρά αισθητήρων ικανών να καταγράψουν την πίεση του αίματος, τους χτύπους της καρδιάς, την θερμοκρασία του σώματος καθώς ακόμη και τα επίπεδα οξυγόνου του χρήστη.

Και τα 2 μοντέλα θα έχουν τουλάχιστον 8GB ως αποθηκευτικό χώρο έτσι ώστε να λειτουργούν και ως iPod.

Επιπλέον με δημοσίευμα του το Reuters ανέφερε πως θα έχουν μια οθόνη 2.5 ιντσών η οποία θα είναι κάπως ορθογώνια με την συσκευή να αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνιση της κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.