ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Νέο Screensaver φέρνει την iOS 7 Lock Screen στο Mac σας

Νέο Screensaver φέρνει την iOS 7 Lock Screen στο Mac σας

lockscreen-640x363

Μήπως είστε από αυτούς που θέλουν οι συσκευές τους να είναι ομοιόμορφες και να ταιριάζουν ή είστε κάποιοι που πραγματικά σας αρέσει η lock screen του iOS 7;

Αν ναι τότε το νέο OS X screensaver, είναι από τις καλύτερες λύσεις που έχετε. Το εν λόγω screensaver που μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από εδώ έχει σχεδιαστεί ειδικά για την χρήση σε Mac και ακόμη καλύτερα είναι συμβατό για αυτά που έχουν Retina οθόνη αν και στο site τους αναφέρουν πως το Mavericks ακόμη δεν υποστηρίζεται πλήρως.

Μόλις κατεβάσετε το αρχείο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τον φάκελο στον screensaver  φάκελο του OS X και μετά να το ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις. Το screensaver στις αρχικές ρυθμίσεις θα προσθέσει σύννεφα και αστέρια με παρόμοιο τρόπο που κάνει η Apple στα promoting της για τις iOS συσκευές της.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.