ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / Νέο tear down του Apple TV από την ομάδα του iFixit

Νέο tear down του Apple TV από την ομάδα του iFixit

apple-tv-teardown-ifixit

To νέο Apple TV, έγινε διαθέσιμο στην ομάδα του iFixit, όπου είχαν την δυνατότητα να κάνουν ένα tear down και να δουν τα χαρακτηριστικά τα οποία κρύβονται μέσα στο “μαύρο κουτί”. Δεν είναι συνηθισμένο να δείχνουμε τόσο εκτίμηση στα ηλεκτρονικά συστήματα τα οποία φέρουν οι συσκευές, ωστόσο το νέο Apple TV φέρει αρκετά νέα συστήματα, τα οποία κρύβονται μέσα στο κουτί του Apple TV με το νέο design. Η ομάδα του iFixit, όχι μόνο προέβει σε tear down του Apple TV, αλλά και του remote control, καθώς το νέο remote control φέρει αρκετές νέες τεχνολογίες στο νέας γενιάς Apple TV.

To σύστημα ψύξης του Apple TV είναι εκείνο το οποίο καταλαμβάνει τον μεγαλύτερο χώρο μέσα στο κουτί του Apple TV, το οποίο και έχει ένα αυτόνομο τροφοδοτικό μέσα σε αυτό. Όσο για το remote control, ένα καλώδιο συνδέει το πάνω μέρος του remote control με το κάτω μέρος και εκτός από αυτό υπάρχουν αρκετά νέα microchip και μία Lighting port όπου συνδέεται ένα καλώδιο τύπου ZIF. Εαν θέλετε να δείτε με περισσότερες λεπτομέρειες το tear down το Apple TV από την ομάδα του iFixit, μεταβείτε στο link εδώ.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.