ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Νέο tweak της Siri θα επιτρέπει στην ψηφιακή βοηθό να διαβάζει RSS feeds [Video]

Νέο tweak της Siri θα επιτρέπει στην ψηφιακή βοηθό να διαβάζει RSS feeds [Video]

Sireader

O προγραμματιστής Philip Tennen παρουσίασε πρόσφατα την πρόοδο που έχει κάνει με ένα νέο jailbreak tweak με την ονομασία Sireader που επιτρέπει στην Siri να διαβάζει RSS feeds.

Το tweak, είναι στα πρώτα στάδια ακόμη της δημιουργίας του έχει και χρηματοδότηση στο Reddit που φτάνει τα $1000. Η αλήθεια είναι πως ακόμη και από αυτά τα πρώτα δείγματα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και αν τελικά υλοποιηθεί θα αποτελέσει ένα από τα πιο καινοτόμα tweaks των τελευταίων χρόνων.

Τα $1000 θα δοθούν σε όποιον προγραμματιστή καταφέρει να το ολοκληρώσει και να το διαθέσει στην αγορά και προέρχονται από έναν τυφλό χρήστη που ένα τέτοιο tweak θα του ήταν κάτι περισσότερο από χρηστικό.

Αν αναλογιστούμε το παρακάτω βίντεο ο Philip είναι κόντα τόσο στο να πάρει το χρηματικό αυτό ποσό όσο και να μας δώσει ένα από τα καλύτερα tweaks για jailbreak συσκευές που είδαμε ποτέ!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.