ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Νεαρή κοπέλα βρίσκει τραγικό θάνατο στην προσπάθεια της να σώσει το iPad της

Νεαρή κοπέλα βρίσκει τραγικό θάνατο στην προσπάθεια της να σώσει το iPad της

UQDOA_UAR1492.jpg

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το Σάββατο όπως αναφέρει η New York Post. Μια νεαρή κοπέλα μόλις 21 χρόνων βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε στις γραμμές τραίνου καθώς προσπαθούσε να πιάσει το iPad που της είχε πέσει.

Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

” H γυναίκα παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία χάνοντας την ζωή της ακαριαία και με τραγικό τρόπο στην Union Square καθώς προσπαθούσε να πιάσει το iPad της το οποίο είχε πέσει στις γραμμές”

H αστυνομία αναφέρει πως όπως όλα δείχνουν η άτυχη νεαρή είχε στο χέρι της το iPad όταν αυτό για άγνωστη αιτία της γλίστρησε από τα χέρια. Τότε στην προσπάθεια της να το πάρει πίσω από τις γραμμές έχασε και η ίδια την ισορροπία της και έπεσε με αποτέλεσμα η διερχόμενη αμαξοστοιχία και παρά τις προσπάθειες του οδηγού να την συνθλίψει και να την παρασύρει.

Σοκαρισμένοι οι μάρτυρες δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους το τι έγινε ενώ η αστυνομία διεξάγει και τοξικολογικό έλεγχο στο πτώμα της άτυχης για να εξακριβώσει αν η νεαρή κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.