ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Ξεκίνησε η ανάρτηση των πρώτων banners της Apple στο Moscone Center για το WWDC

Ξεκίνησε η ανάρτηση των πρώτων banners της Apple στο Moscone Center για το WWDC

wwdc_2014_banner

Η Apple ξεκίνησε από σήμερα τις ετοιμασίες του Moscone Center στο San Francisco για το WWDC. Παρατηρούμε πως ο σχεδιασμός τους είναι παρόμοιος με άλλα WWDC14 media υλικά που έχει κάνει διαθέσιμα ως τώρα η Apple.

Σε ένα διαβάζουμε την φράση “Γράψε κώδικα. Άλλαξε τον κόσμο”

Το συνέδριο ξεκινάει την επόμενη Δευτέρα 2 του μηνός και θα διαρκέσει για όλη την εβδομάδα. Μεγάλο highlight αυτού το καθιερωμένο Keynote της Apple που θα λάβει χώρα στις 10 am – 20.00 ώρα Ελλάδος και που θα μεταδώσουμε με ζωντανή περιγραφή και μετάφραση λεπτό προς λεπτό.

1401216211-Photo-May-27-11-42-51-AM

Η Apple έχει ανακοινώσει σχεδόν όλο το πρόγραμμα του συνεδρίου αλλά έχει επίσης αφήσει και μερικά sessions του χωρίς περιγραφή και αποκαλώντας τα “μυστικά”.

1401217191-photo-may-27-11-44-02-am-1-1024x768

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο AppleWorldHellas που σε συνεργασία με την iSystem θα σας παρουσιάσουμε ακόμη ένα event της Apple μοιράζοντας πλούσια δώρα σε όλους εσάς.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.