ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Ξεκίνησε η παραγωγή του iWatch

Ξεκίνησε η παραγωγή του iWatch

iwatch-concept-future-010

The China Times σε χθεσινό της άρθρο αναφέρει πως η Apple έχει ξεκινήσει την παραγωγή του επερχόμενου iWatch της. Σκοπός είναι η συσκευή να είναι διαθέσιμη κατά το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

“Σύμφωνα με πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple η εταιρεία έχει ξεκινήσει την παραγωγή των iWatch αρχικά σε μικρούς αριθμούς. Το εν λόγω προϊόν θα είναι έτοιμο να λανσαριστεί στην αγορά κάποια στιγμή κατά το δεύτερο μισό του 2014. Η Apple θα χρησιμοποιήσει SiPs (or system-in-package modules) για το chip του σε αντίθεση με τα τωρινά PCBs (Printed Circuit Boards) που συναντούμε στην αγορά. Η πηγές τονίζουν πως οι εν λόγω τεχνολογία θα επιτρέψει στην Apple να έχει μια σειρά από αισθητήρες στο iWatch σε ένα μόνο chipset για λόγους μεγέθους και σίγουρα η συσκευή θα έχει πολύ μικρή υπογραφή ως προς το μέγεθος της”

Σχολιασμός στο φόρουμ 

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.