ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Ξεκινήστε να μαζεύετε λεφτά ! Το Apple Car έρχεται το 2019!

Ξεκινήστε να μαζεύετε λεφτά ! Το Apple Car έρχεται το 2019!

Καμιά φορά όπως λέει κι ο λαός μας, αν κάπου πολύς καπνός ε, δεν γίνεται όλο και κάποια φωτιά θα έχει ξεσπάσει, και το Apple Car δεν αποτελεί εξαίρεση αυτού του κανόνα. Έπειτα από πολλούς μήνες θεωριών συνωμοσίας και όργια φημών, είμαστε απ’ ότι φαίνεται πολύ κοντά στο να έχουμε επίσημη επιβεβαίωση από την Apple για το μεγάλο Project Titan που έχει στα σκαριά.

Έτσι σήμερα, η Wall Street Journal – όχι κάποιο τυχαία φυλλάδα- έδωσε μια αναφορά στην οποία κάνει λόγο ότι η Apple έδωσε το πράσινο φως στην ομάδα του project Titan, επιτρέποντας στο μελλοντικό αυτοκίνητο της Apple να είναι σε “commited project” mode. Επιπλέον, πάντα σύμφωνα με την WSJ, έχει μπει και ορόσημο ημερομηνίας που αφορά το 2019 αν και σε τέτοια projects οι ημερομηνίες μπορούν εύκολα να αλλάξουν για πολλούς λόγους.

Apple-Car1

 

Η Apple τα τελευταία χρόνια, προσλάμβανε προσωπικό το οποίο είχε φτάσει στα 600 άτομα με ανθρώπους να έρχονται από εταιρείες όπως η Ford, η Tesla και η VW. Όσον αφορά το πράσινο φως στο οποίο αναφέρεται η WSJ, έχει να κάνει με το νέο γύρω προσλήψεων που ενέκριναν τα στελέχη του Project πρόσφατα, με αποτέλεσμα η ομάδα να τριπλασιαστεί φτάνοντας κοντά στα 2000 άτομα!

BMW-i3-Apple-Car

Παράλληλα είναι ακόμη στο τραπέζι σκέψεις για συνεργασία πάνω σε αυτόν τον τομέα με παραδοσιακούς κατασκευαστές του χώρου όπως η BMW. Πολλοί βέβαια αναλυτές είναι ιδιαίτερα σκωπτικοί με το εγχείρημα της Apple, αλλά εδώ να θυμίσουμε ότι το έργο το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές από το 1o iPhone ως και το Apple Watch σήμερα με την εταιρεία να μπαίνει σε νέες αγορές και να τις αλλάζει τελείως.

σχολιασμός στο φόρουμ

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.