ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Οδηγοί / [Οδηγος] Αποθηκεύστε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από το Instagram

[Οδηγος] Αποθηκεύστε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από το Instagram

photos_instagram_album_iphone_6_plus_hero_fixed

Το γνωστό σε όλους μας κοινωνικό δίκτυο φωτογραφιών Instagram, είναι από εκείνες τις υπηρεσίες τις οποίες δεν μας επιτρέπουν να αποθηκεύσουμε ούτε καν τις ίδιες τις φωτογραφίες που ανεβάσαμε εμείς, ενώ βλέπουμε πως κάνει αρκετή συμπίεση σε αυτές που ανεβάζουμε. Για να πάρουμε κάποια φωτογραφία που ανεβάσαμε, τότε ή θα πρέπει να πάρουμε κάποιο screenshot ή θα πρέπει να καταφύγουμε σε third-party εφαρμογές που θα κάνουν αυτήν την δουλειά. Παρ’ όλα αυτά, αυτό που σας επιτρέπει το Instagram να κάνετε, είναι να το ρυθμίσετε να αποθηκεύει μία υψηλής ανάλυσης έκδοση της τελικής σας φωτογραφίας (αυτή που έχετε εφαρμόσει κάποιο φίλτρο), σε ανάλυση 2048×2048. Η αποθήκευση θα γίνεται στην ροή φωτογραφιών της συσκευής σας εφόσον την κάνετε post στο Instagram. Ωστόσο, πρέπει να αναφέρουμε πως η ανάλυση της αποθηκευμένης φωτογραφίας δεν είναι ίδια για όλες τις φωτογραφίες. Άλλες φορές είναι χαμηλότερη, άλλες φορές υψηλότερη.

Πάμε λοιπόν να δούμε πως θα μπορείτε να αποθηκεύετε τις φωτογραφίες σας μετά από κάθε ανέβασμα αυτών στο Instagram.

Πως να ενεργοποιήσετε το χαρακτηριστικό το οποίο θα αποθηκεύει τις φωτογραφίες σας στην Ροή Φωτογραφιών της συσκευής σας

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram μέσω της αρχικής σας οθόνης
  2. Πατήστε στο εικονόδιο που θα σας εμφανίσει το προφίλ σας
  3. Πατήστε στην επιλογή Settings πάνω δεξιά
  4. Βρείτε την επιλογή Save Original Photos και ενεργοποιήστε την

how_to_save_instagram_photo_screen

Εφόσον πλέον είναι ενεργοποιημένο, το Instagram θα αποθηκεύει ένα υψηλής ανάλυσης αντίγραφο της τελικής, φιλτραρισμένης φωτογραφίας, στην ροή φωτογραφιών της συσκευής σας.

 

Πως να βρείτε τις φωτογραφίες από το Instagram

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή των φωτογραφιών από την αρχική σας οθόνη
  2. Πατήστε πάνω στην καρτέλ Albums στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης
  3. Βρείτε τον φάκελο Instagram με τις φωτογραφίες σας από το Instagram

how_to_find_instagram_photos_app_screen

Όλες σας οι φωτογραφίες έχουν τοποθετηθεί επίσης στην ροή φωτογραφιών, αλλά από μόνες τους υπάρχουν και σε έναν φάκελο με το όνομα Instagram προκειμένου να μπορείτε να τις βρείτε πιο εύκολα.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.