ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Οδηγοί / [Οδηγός]|Πως να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi Assist από το iOS

[Οδηγός]|Πως να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi Assist από το iOS

wi-fi-assist-hero-iphone-6s_fixed

Ένα από τα χαρακτηριστικά του iOS 9 είναι και το Wi-Fi Assist, το οποίο μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμο, σε περιπτώσεις που η συσκευή είναι συνδεδεμένη σε κάποιο μη σταθερό δίκτυο Wi-Fi. Ωστόσο, με τον ντόρο που έγινε τις τελευταίες ημέρες για αυτό το χαρακτηριστικό, θεωρήσαμε απαραίτητο να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο θα απενεργοποιήσετε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, καθώς μπορεί να καταναλώσει κάποια από τα δεδομένα σας, χωρίς εσείς να το γνωρίζετε.

Αν έχετε αρκετά διαθέσιμα δεδομένα για χρήση (λίγο δύσκολο βέβαια για τους ελληνικούς παρόχους), ίσως να μη σας απασχολεί και πάρα πολύ να καταναλώσετε κάποια παραπάνω δεδομένα, από τη στιγμή που έχετε την καλύτερη δυνατή σύνδεση για να κάνετε τη δουλειά σας. Ωστόσο, αν ο όγκος των δεδομένων που έχετε είναι περιορισμένος και η οποιαδήποτε παραπάνω χρήση θα σας κοστίσει ακριβά, τότε καλό είναι να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi Assist. Στο παρακάτω οδηγό, μπορείτε να διαβάστε τον τρόπο με τον οποίο θα το απενεργοποιήσετε.

Πως να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi Assist;

  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις της συσκευής
  2. Πατήστε στην επιλογή Δεδομένα
  3. Κάνετε scroll down μέχρι το κάτω μέρος της οθόνης, μέχρι το σημείο που θα βρείτε την επιλογή Wi-Fi Assist και τότε απενεργοποιήστε την

wi-fi-assist-screenshot-iphone-6s

 

Αν στο μέλλον θέλετε να το ενεργοποιήσετε και πάλι σε περίπτωση που δεν έχετε καλό σήμα, τότε μπορείτε να το κάνετε γρήγορα μέσω της Siri, δίνοντας απλά την εντολή “Open Cellular preferences”.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.