ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Οδηγοί / [Οδηγός]|Πως να επεξεργαστείτε τα δεδομένα που εμφανίζονται στην εφαρμογή Health του iPhone

[Οδηγός]|Πως να επεξεργαστείτε τα δεδομένα που εμφανίζονται στην εφαρμογή Health του iPhone

health-dashboard-iphone-6-hero

H εφαρμογή Health σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τον τύπο των δεδομένων και των διαφόρων στοιχείων τα οποία θέλετε να βλέπετε με μια γρήγορη ματιά στην εφαρμογή.

Μπορείτε να συλλέξετε οποιουδήποτε είδους στοιχείο εντός της εφαρμογής Health, αλλά αν κάποια από αυτά είναι πιο σημαντικά για εσάς, τότε ίσως να θέλετε να τα βλέπετε στο Dashboard της εφαρμογής, το οποίο αποτελεί την κύρια οθόνη της εφαρμογής Health. Επίσης, μπορείτε να αφερέσετε στοιχεία από το Dashboard τα οποία δεν χρειάζεστε. Παρακάτω σας δείχνουμε τον τρόπο.

Ωστόσο, πριν σας αναφέρουμε τον τρόπο που θα το κάνετε αυτό, καλό είναι να γνωρίζετε πως κάποια από τα στοιχεία χρειάζονται κάποια επιπλέον αξεσουάρ τα οποία θα συνδέονται ασύρματα με την συσκευή μας, προκειμένου να έχετε πιο έγκυρα στοιχεία μέτρησης. Για παράδειγμα αν θέλετε να μετρήσετε τα επίπεδα ζακχάρου στο αίμα σας, τότε σίγουρα μπορείτε να το κάνετε αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη συσκευή η οποία θα τροφοδοτεί την εφαρμογή Health με τα απαραίτητα στοιχεία και η οποία θα μπορεί να συνδέεται με το iPhone σας. Άλλα είδη δεδομένων όπως για παράδειγμα η μέτρηση βημάτων και η μέτρηση θερμίδων μπορούν να γίνονται αυτόματα χρησιμοποιώντας τον motion sensor ή με κάποιο fitness tracker το οποίο μπορεί να συνεργάζεται με την συσκευή σας και την εφαρμογή Health

Πως να εισάγετε δεδομένα στο Dashboard της εφαρμογής Health για iPhone

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Health στο iPhone
  2. Πατήστε στην καρτέλα Health Data που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης περιήγησης
  3. Πατήστε πάνω στον τύπο δεδομένων που θέλετε να εισάγετε, ενώ αν δεν είστε σίγουρος για τα δεδομένα που θέλετε να εισάγετε, πατήστε πάνω στο κουμπί All που βρίσκεται στην κορυφή της οθόνης
  4. Πατήστε στο συγκεκριμένο Activity που θέλετε να εισάγετε
  5. Μετακινήστε τον διακόπτη στο On στην επιλογή Show on Dashboard

health-show-data-howto-1

 

health-show-data-howto-2

 

Πως να αφαιρέσετε δεδομένα από το Dashboard της εφαρμογής Health για iPhone

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Health στο iPhone
  2. Πατήστε στην καρτέλα Dashboard αν δεν βρίσκεστε ήδη εκεί
  3. Πατήστε στα δεδομένα που θέλετε να αφαιρέσετε
  4. Μετακινήστε τον διακόπτη στο On στην επιλογή Show on Dashboard

health-hide-data-howto

 

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.