ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Οδηγοί / [Οδηγός]|Πως να ζητήσετε να δείτε την desktop έκδοση ενός website από το iPhone ή iPad

[Οδηγός]|Πως να ζητήσετε να δείτε την desktop έκδοση ενός website από το iPhone ή iPad

content-blockers-reload-hero

 

Θέλετε να δείτε την desktop έκδοση κάποιας ιστοσελίδας που χρησιμοποιείτε; Κανένα πρόβλημα. Διαβάστε τα απλά βήματα που σας παραθέτουμε παρακάτω.

Παρά το γεγονός πως στις ημέρες μας υπάρχουν αρκετά website τα οποία έχουν προσαρμόσει το design τους με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ευανάγνωστο και από τις μικρές οθόνες των κινητών, ωστόσο υπάρχουν ακόμη αρκετές ιστοσελίδες οι οποίες δεν έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να εμφανίζονται κατάλληλα στις οθόνες των κινητών μας, με αποτέλεσμα να μην είναι ευανάγνωστες και χρήσιμες. Μπορεί να φέρει αρκετό πονοκέφαλο και ιδιαίτερα όταν προσπαθούμε να έχουμε πρόσβαση σε κάποια περιέχομενα, τα οποία οι προγραμματιστές κάποιων σελίδων, δεν έχουν κάνει ακόμη διαθέσιμα για τις mobile versions των διάφορων websites.

Ευτυχώς, ο νέος Safari για τις iOS συσκευές σας δίνει την δυνατότητα να βλέπετε τις desktop εκδόσεις των ιστοσελίδων με κάποια απλά βήματα.

Τα βήματα για να δείτε την desktop έκδοση μιας ιστοσελίδας είναι τα εξής:

  1. Επισκεφθείτε το website που επιθυμείτε
  2. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Refresh
  3. Πατήστε στην επιλογή Request Desktop Site
  4. To website πλέον, θα εμφανιστεί στην desktop έκδοση του

request-desktop-site-screenshot-safari

 

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.