ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Οδηγοί / [Οδηγός]|Πως να κλειδώσετε την οθόνη του Apple Watch κατά την διάρκεια σωματικής άσκησης;

[Οδηγός]|Πως να κλειδώσετε την οθόνη του Apple Watch κατά την διάρκεια σωματικής άσκησης;

How_to_use_Apple_Watch_Workout_app_846c

Έχετε βρεθεί σε σημείο όπου τερματίζετε κάποια άσκηση μέσω της εφαρμογής Workout κατά λάθος, πριν ακόμη τελειώσετε με την σωματική άσκησή σας;

Εάν λαμβάνετε μέρος σε κάποιο συγκεκριμένο sport ή απολαμβάνετε κάποια άσκηση η οποία σας έχει κάνει να ιδρώσετε και να θέλετε να σκουπίσετε την οθόνη του Apple Watch, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως κάποια στιγμή κάνατε τερματισμό κάποιας συγκεκριμένης διεργασίας της εφαρμογής Workout κατά λάθος. Είναι αρκετά ενοχλητικό τις περισσότερες φορές, αλλά ευτηχώς υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να αποφύγετε κάτι τέτοιο, κλειδώνοντας απλά την οθόνη του Apple Watch, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Διαβάστε τον παρακάτω οδηγό για να δείτε πως θα κλειδώσετε την οθόνη του Apple Watch.

Πως να κλειδώσετε την οθόνη του Apple Watch κατά τη διάρκεια σωματικής άσκησης;

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Workout στο Apple Watch και ξεκινήστε μία νέα διεργασία μέσω της εφαρμογής.
  2. Μέσα στην εφαρμογή Workout, πατήστε απαλά στην οθόνη του Apple Watch.
  3. Πατήστε το κουμπί Lock.

Προκειμένου να ξεκλειδώσετε την οθόνη του Apple Watch, πατήστε ξανά απαλά την οθόνη για ακόμη μία φορά και στην συνέχεια πατήστε Unlock.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.