ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Οι ημέρες παράδοσης των iMacs μπορεί να σημαίνουν πως θα έχουμε νέα μοντέλα στο WWDC 2014

Οι ημέρες παράδοσης των iMacs μπορεί να σημαίνουν πως θα έχουμε νέα μοντέλα στο WWDC 2014

imac

Σήμερα παρατηρήσαμε πως οι ημέρες παράδοσης των βασικών μοντέλων iMac στο site της Apple από τις 24 ώρες έγιναν στις 3-5 εργάσιμες μέρες σχεδόν μάλιστα για όλα τα μοντέλα.

Σύμφωνα με τον αρκετά έγκυρο αναλυτή Ming-Chi Kuo είχαμε την προβλέψει πως σύντομα η Apple θα ανανέωνε την γραμμή των iMacs με νέα αναβαθμισμένα και φτηνότερα μοντέλα.

Το γεγονός πως έχουμε πλέον καθυστερήσεις στην παράδοση των τωρινών μοντέλων ίσως είναι ένα δείγμα πως η Apple θα λανσάρει νέα μοντέλα σύντομα. Το γεγονός επίσης πως είμαστε μόλις μια εβδομάδα μακριά από το WWDC αυτό ενισχύει το γεγονός αυτό.

Αν τώρα γίνει κάτι τέτοιο δεν περιμένουμε κάποια δραματική αλλαγή για την σειρά παρά μια αναβάθμιση παρόμοια με την πρόσφατη που έγινε στην σειρά των MacBook Air, δηλαδή αναβάθμιση του επεξεργαστή και μια μικρή μείωση στο κοστολόγιο τους.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.