ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Οι ιδιοκτήτες iPhone 6 Plus χρησιμοποιούν τον διπλάσιο όγκο δεδομένων

Οι ιδιοκτήτες iPhone 6 Plus χρησιμοποιούν τον διπλάσιο όγκο δεδομένων

iphone6data

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί πως οι χρήστες μεγαλύτερων σε μέγεθος κινητών συσκευών χρησιμοποιούν πολυ περισσότερα δεδομένα από εκείνους που κατέχουν συσκευές με μικρότερη οθόνη, σύμφωνα με μία νέα έρευνα που έγινε από την Citrix. Ο συγκεκριμένος οργανισμός κατόπιν εκτεταμένης έρευνα διαπίστωσε πως οι χρήστες iPhone 6 Plus καταναλώνουν τα διπλάσια δεδομένα από ότι οι χρήστες των iPhone 6.

Αν και από την μία αυτό φαίνεται λογικό καθώς το iPhone 6 Plus έχει μεγαλύτερη οθόνη, η Citrix πιστεύει πως η αυξημένη χρήση έχει να κάνει με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν το iPhone. Από όσο έχουμε δει μέχρι τώρα οι χρήστες iPhone 6 Plus μεταχειρίζονται την συσκευή τους και ως tablet, παίζοντας περισσότερα παιχνίδια και κάνοντας streaming πολύ περισσότερα video, ταινίες κ.α.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο έχει αρχίσει να προβληματίζει κατά ένα μέρος τους καταναλωτές, οι οποίοι θα αγοράσουν την συσκευή. Παράλληλα, η αυξημένη χρήση δεδομένων μπορεί να σημαίνει και την αύξηση του ποσού του λογαριασμού σας σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείται συνετά.

Κάτι όλο το οποίο επίσης διαπιστώθηκε από την Citrix, είναι πως οι χρήστες iPhone 6 Plus καταναλώνουν 10 φορές περισσότερα δεδομένα από τους χρήστες iPhone 3GS, ενώ βλέπουμε πως παιχνίδια όπως το CSR Racing, Diamond Dash και Top Eleven έχουν την μεγαλύτερη κατανάλωση των δεδομένων μας.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.