ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Διαψεύδεται η φήμη ότι οι καλλιτέχνες που δεν θα υπογράψουν με την Apple Music θα αποκλειστούν από το iTunes

Διαψεύδεται η φήμη ότι οι καλλιτέχνες που δεν θα υπογράψουν με την Apple Music θα αποκλειστούν από το iTunes

Η Apple αρνείται μια επιστολή που αναφέρει ότι θα αφαιρέσει τους καλλιτέχνες από το iTunes οι οποίοι δεν υπογράφουν για την Apple Music.

Ένας εκπρόσωπος της Apple έχει εκδώσει μια σύντομη αλλά άμεση δήλωση που αρνείται τους ισχυρισμούς ότι η εταιρεία θα αφαιρέσει καλλιτέχνες της μουσικής από το iTunes αν δεν εγγραφούν για την επερχόμενη υπηρεσία streaming μουσικής της Apple. Οι αναφορές προήλθαν από τον Brian Jonestown Massacre frontman Anton Newcombe σε μια σειρά από μηνύματα στο Twitter, σύμφωνα με το Rolling Stone:

”Είπαν ότι θα κάνουμε streaming της μουσικής για 3 μήνες δωρεάν” έτσι άρχισε τα tweets του και ”Εγώ είπα ,τι θα γίνει στην περίπτωση που αρνηθώ” και εκείνοι απάντησαν ”Θα βγάλουμε την μουσική σου από το iTunes”

images

 

Το περιοδικό επικοινώνησε με την Apple για το σχόλιο:

”Παρά τις αναφορές για το αντίθετο, ένας εκπρόσωπος της Apple λέει στο Rolling Stone ότι η εταιρεία δεν απειλεί να αφαιρέσει μουσική από το iTunes Store της με καλλιτέχνες που δεν υπογράφουν για τη νέα υπηρεσία συνεχούς ροής την Apple Music. “Δεν θα αφαιρεθεί”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.”

Η Apple θα κυκλοφορήσει το Apple music στις 30 Ιουνίου

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.