ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Οι καλύτερες εφαρμογές καιρού για το iPhone

Οι καλύτερες εφαρμογές καιρού για το iPhone

Θέλετε να πάτε για μπάνιο εκδρομή η διακοπές και δε ξέρετε αν θα βρέξει?Σας έχω βρει μερικές πολύ καλές εφαρμογές που θα σας ενθουσιάσουν:

1. Dark Sky

dark-sky-iphone-single-screen

 

Το Dark Sky  κάνει ένα πράγμα καλύτερα από τα υπόλοιπα, και αυτό είναι η κατάπτωση του καιρού ,η υγροποίηση κτλ. Εάν ζείτε σε μια ευμετάβλητη περιοχή όσον αφορά την βροχή ή το χιόνι, θα πρέπει να έχετε αυτήν την εφαρμογή. Φυσικά μπορείτε να πάρετε κι άλλα πράγματα, όπως  καθημερινές και παρατεταμένες προβλέψεις, και υπέροχη θέα στο  χάρτη. Απλά προσθέστε τις τοποθεσίες σας   Η εφαρμογή διαθέτει επίσης υποστήριξη για την προβολή σήμερα και στο  Apple Watch.

2. AccuWeather Platinum

accuweather-iphone-single-screen

 

Το AccuWeather Platinum περιλαμβάνει μερικά σοβαρά στοιχεία για τον καιρό σε ένα όμορφο μικρό πακέτο. Μπορείτε να πάρετε τη θερμοκρασία , μέχρι τα δεδομένα λεπτά υγρασίας, προβλέψεις για σχεδόν έναν ολόκληρο ημερολογιακό μήνα, και πολλά άλλα. Αν υπάρχουν ορισμένες πτυχές του καιρού που δεν σας  ενδιαφέρουν, το AccuWeather σας επιτρέπει να το προσαρμόσετε ακριβώς σε αυτό που θέλετε να βλέπετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μέσα για σοβαρές προειδοποιήσεις καιρού μέσω push notifications. Και αν έχετε ένα Apple Watch, το AccuWeather σας καλύπτει και εκεί.

3. CARROT Weather

carrot-weather-iphone-single-screen

 

Ολόκληρη η σειρά Carrot  προϊόντων έχουν σχεδιαστεί απίστευτα καλά και το Carrot Weather δεν αποτελεί εξαίρεση. Μπορείτε να πάρετε μία  7 ημερών παρατεταμένη πρόγνωση, καθημερινό widget , τις τρέχουσες συνθήκες, ωριαίες αναλύσεις,  υποστήριξη Apple Watch , και το καλύτερο από όλα, ένα. Για τις βασικές πληροφορίες καιρού, καρότο Καιρός είναι ένας πολύ καλός συμβιβασμός που σίγουρα θα σας κάνουν να χαμογελάσετε όλη την ημέρα.

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.