ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Οι μη εγκεκριμένοι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την ios 7.1 beta 1 αλλά αποφύγετε το

Οι μη εγκεκριμένοι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την ios 7.1 beta 1 αλλά αποφύγετε το

Featured99

Όπως και με προηγούμενες εκδόσεις λογισμικού ή μη εγκεκριμένοι προγραμματιστές μπορούν να κατεβάσουν την νέα beta, για την ακρίβεια την πρώτη του iOS 7.1 και να την εγκαταστήσουν με τους γνωστούς τρόπους.

Να τονίσουμε πως αυτή την φορά δεν έχουμε τρομερές αλλαγές όπως είχαμε από το iOS 6 στο iOS 7 και έτσι δεν υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος αν δεν είστε προγραμματιστής της Apple να προβείτε σε μια τέτοια ενέργεια. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας αλλά και αρκετά bugs μιας και είναι η πρώτη beta.

O MuscleNerd των  Evad3rs αναφέρει σε σημερινό tweet του:

“Οι  iOS 7 betas συχνά γίνονται διαθέσιμες με μεγάλη ταχύτητα. Είναι πιο ασφαλές για όλους εσάς που περιμένετε το jailbreak στο iOS 7 να αποφύγετε να εγκαταστήσετε την νέα αυτή beta στο iPhone σας”

Με βάση το παραπάνω και σύμφωνα με όσα αναφέρει και το iClarified ακόμη και αν προχωρήσετε στην αναβάθμιση αυτή μπορείτε να επιστρέψετε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πίσω στην iOS 7.0.4 έκδοση.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.