ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Οι νέες διαφημίσεις της Samsung κάνουν επίθεση στο Multitasking του iPad και στην οθόνη του iPhone

Οι νέες διαφημίσεις της Samsung κάνουν επίθεση στο Multitasking του iPad και στην οθόνη του iPhone

Στιγμιότυπο 2014-02-19, 7.10.16 μ.μ.

Η Samsung σε νέα διαφημιστική επίθεση κατά του iPad αλλά και του iPhone της Apple. Αρχικά το νέο διαφημιστικό για το 10.1 ιντσών Galaxy Tab Pro το θέλει να βρίσκεται δίπλα στο iPad Air με σκοπό να αναδείξει τις ικανότητες multitasking του πρώτου μιας και μπορεί ο χρήστης άνετα να διαχειριστεί 2 εφαρμογές διπλά δίπλα.

Όπως υποστηρίζει η Samsung το κάνεις 2 πράγματα ταυτόχρονα είναι καλύτερο από το να κάνεις ένα την φορά. Και εκεί που θα λέγαμε σαν επιχείρημα πως στέκει το ανεκδιήγητο πραγματικά μάρκετινγκ της εταιρείας για ακόμη μια φορά προκαλεί γέλιο μιας και αντιγράφει το διαφημιστικό του iPad Air με τίτλο “Pencil” που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.

Δείτε το παρακάτω:

Επίσης έχουμε και μια άλλη διαφήμιση όπου με αφορμή ένα κάρφωμα του LeBron James έχουμε επίθεση στην οθόνη του iPhone.

Αν εξαιρέσουμε τα τρικ των διαφημιστικών αυτών σποτ έχει δίκαιο η Samsung;

1. Για το Multitasking τα έχουμε πει πολλές φορές και ειλικρινά περιμένουμε την Apple κάποια στιγμή να κάνει κάτι για αυτό.

2. Το Galaxy Tab Pro έχει πάχος 7.3 mm απέναντι στα 7.5 mm του iPad Air έτσι για 0.2 mm είναι λεπτότερο…

3. Το iPad Air έχει μια ανάλυση στα 1,536-by-2,048 pixels (264ppi) ενώ το tablet της Samsung μια ανάλυση 1,600-by-2,560 (299ppi)

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.