ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις της Apple ξεκίνησαν να διαμορφώνονται

Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις της Apple ξεκίνησαν να διαμορφώνονται

iSpaceship-Aerial-photo-Ron-Cervi-001

Μετά την ολοκληρωτική κατεδάφιση ενός χώρου 2.8 εκατομμύριων τετραγωνικών με πολλά παλαιά κτίρια της HP να γίνονται σκόνη μέσα σε λίγα λεπτά η Apple προχωράει με ταχύς ρυθμούς στην κατασκευή των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων του campus 2 της το όποιο επιτυχημένα και λόγου του σχεδιασμού του έχει ονομαστεί διαστημόπλοιο.

Η παραπάνω αεροφωτογραφία που τραβήχτηκε πρόσφατα αποκαλύπτει πως οι εργασίες στο έδαφος έχουν ξεκινήσει να παίρνουν την μορφή του κτιρίου που πρόκειται να ανεγερθεί.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε πως ήταν ο χώρος πριν 3 εβδομάδες για να πάρετε γεύση των ρυθμών κατασκευής που επικρατούν αυτή την στιγμή.

iSpaceship-Aerial-Apple-Toolbox-004

Το δημαρχείο του Cupertino έδωσε την άδεια στην Apple τον Νοέμβριο με τις εργασίες να ξεκινάνε αστραπιαία. Το κεντρικό κτίριο μόνο θα έχει ένα υπόγειο γκαράζ χωρητικότητας 2.400 αυτοκινήτων ενώ μια σειρά άλλων κτιρίων θα δημιουργηθούν δίπλα του όπως καφετέριες, εκθεσιακά κέντρα αλλά και γυμναστήρια.

Τα κτίρια θα είναι περιτριγυρισμένα από μηλιές ενώ θα υπάρχουν ειδικοί δρόμοι για τα ποδήλατα ( περισσότερα από 1000 ποδήλατα θα παραμένουν για χρήση στο campus). Συνολικά θα γίνει δενδροφύτευση 3.710 δέντρων!

Dai Sugano

 

Σχολιασμός στο φόρουμ 

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.