ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Οι προ παραγγελίες του iPhone 6 ξεπέρασαν αυτές του Note 4 στην έδρα της Samsung

Οι προ παραγγελίες του iPhone 6 ξεπέρασαν αυτές του Note 4 στην έδρα της Samsung

iphone_6_plus_vs_samsung_note_4_0

Οι χειρότεροι φόβοι του Κορεατικού κολοσσού φαίνεται πως θα επαληθευτούν. Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία των iPhone 6 στην Νότια Κορέα οι πάροχοι της χώρας έχουν συγκεντρώσει ήδη 100.000 προ παραγγελίες για iPhone 6 και 6 Plus, 3 φορές περισσότερες από ότι έχει αυτή την στιγμή το Note 4 της Samsung.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά οι The Wall Street Journal οι πάροχοι KT Corp., LG Uplus Corp. και SK Telecom Co., ανοίξανε τις προ παραγγελίες για τις νέες iPhone συσκευές την Παρασκευή στις 24 του μηνός. Επιβεβαιώσαν πως έλαβαν 20.000 προ παραγγελίες μέσα σε μόλις 20 λεπτά από αυτή τους την ενέργεια.

Ο μεγαλύτερος πάροχος μάλιστα της χώρας ανέφερε πως οι δύο πρώτες παραλαβές που θα κάνει με νέα iPhones είναι ήδη κλεισμένες μιας και η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη.

Οι πρώτοι αυτοί αριθμοί δείχνουν πως τα iPhone 6 και 6 Plus θα κυριαρχήσουν και μάλιστα με διαφορά στην πατρίδα της Samsung.

Το μέχρι πρότινος πλεονέκτημα της Samsung για smartphones με μεγαλύτερες οθόνες ανήκει πλέον στο παρελθόν και η Apple είναι έτοιμη να χτυπήσει την Samsung στις πωλήσεις εκεί που πονάει περισσότερο, δηλαδή στην ίδια την έδρα της!!

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.