ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Οι φοιτητές στην Αμερική θέλουν περισσότερο ένα iPhone από ότι σεξ

Οι φοιτητές στην Αμερική θέλουν περισσότερο ένα iPhone από ότι σεξ

plutus91503

Σημείο των καιρών….. ίσως αλλά μέχρι πρότινος στην Αμερικανική κουλτούρα το να πάει κάποιος στο κολέγιο σήμαινε πολλά πάρτι, ποτά και αρκετό σεξ και στον ενδιάμεσο και διάβασμα. Οι φοιτητές του σήμερα όμως φαίνεται πως έχουν πλέον άλλες προτεραιότητες και έτσι πρώτη έρχεται η κατοχή ενός iPhone.

Ερευνητές ρώτησαν 1200 Αμερικάνους φοιτητές να επιλέξουν τι είναι αυτό που ποθούν περισσότερο από μια λίστα με 77 επιλογές. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αποτελέσματα μιας και όχι μόνο το iPhone ξεπέρασε επιλογές όπως αυτές του καφέ, μπίρας, ποτού, και ράγκμπι αλλά ήρθε πρώτο στην λίστα ξεπερνώντας ακόμη και την επιλογή του σεξ.

Το iPad τα πήγε εξίσου καλά ξεπερνώντας τα Instagram, Laptops και selfies.

Δείτε την κατάταξη παρακάτω:

college-life

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.