ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Οι χρήστες iPad Pro θα χρειαστούν άδεια για το Office 365 για επεξεργασία αρχείων

Οι χρήστες iPad Pro θα χρειαστούν άδεια για το Office 365 για επεξεργασία αρχείων

apple-ipad-pro-action-tap-hero

Το iPad Pro έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το κάποια στιγμή μέσα στο Νοέμβριο, ωστόσο από όσα έγιναν γνωστά, οι χρήστες που θα το αγοράσουν θα χρειαστούν άδεια για το iOS Office προκειμένου να μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν και να επεξεργαστούν τα αρχεία τους. Στην ουσία θα χρειαστούν άδεια για το Office 365 από τη Microsoft, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να κατεβάσουν τη σουίτα το Office από το App Store και να μπορέσουν να τη λειτουργούν στην κανονική της έκδοση και όχι σαν δοκιμαστική.

Παρά το γεγονός πως η σουίτα του Office είναι δωρεάν για τους χρήστες iPhone και iPad, η ίδια η Microsoft επιβεβαίωσε μέσω του Ars Technica πως το iPad Pro με τη μεγαλύτερη οθόνη, δεν συμπεριλαμβάνεται στις “κινητές” συσκευές. Επομένως, κάποια άδεια για το Office 365 θα χρειαστεί για να μπορούν οι χρήστες να επεξεργάζονται τα αρχεία τους, στο iPad με την μεγαλύτερη οθόνη.

Προς το παρόν, η άδεια (EULA) για τις iOS Office Apps δεν αναφέρει τον περιορισμό για το μέγεθος της οθόνης, αλλά το πιο πιθανό είναι πως η Microsoft θα ανανεώσει την άδεια της, μαζί με την κυκλοφορία του νέου iPad Pro.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.