ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Οι MythBusters πειραματίζονται με το Corning Gorilla Glass για να διαπιστώσουν πόσο πιο δυνατό είναι σε σχέση με το “κανονικό” γυαλί. (Video)

Οι MythBusters πειραματίζονται με το Corning Gorilla Glass για να διαπιστώσουν πόσο πιο δυνατό είναι σε σχέση με το “κανονικό” γυαλί. (Video)

screen-shot-2014-12-01-at-8-58-15-pm

 

 

Οι οθόνες των περισσότερων smartphones, μεταξύ των οποίων και των iPhones, είναι φτιαγμένες από το Corning Gorilla Glass, το οποίο είναι δυνατότερο και ελαφρύτερο από το “κανονικό” γυαλί.

Το πόσο δυνατό και ελαφρύτερο είναι ακριβός το Corning Gorilla Glass σε σχέση με το “κανονικό” γυαλί, θέλησαν να διαπιστώσουν οι γνωστοί MythBusters, γι’ αυτό το περάσανε από μερικά ενδιαφέροντα τεστ.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις δοκιμασίες που πέρασε το Corning Gorilla Glass.

Σχολιασμός στο Φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.