ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Ο αερόσακος… των κινητών από την Honda

Ο αερόσακος… των κινητών από την Honda

 

0727FEA6DA1EDC5DD1BBC42606B197D4

Στην αγορά κυκλοφορούν πλήθος θηκών για κινητά τηλέφωνα που υπόσχονται να προσφέρουν προστασία σε περίπτωση πτώσης. Ωστόσο, η Honda έρχεται να ρίξει μια φαινομενικά παράδοξη ιδέα για την απόλυτη προστασία του κινητού με ένα διαφημιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε.

Φυσικά η Honda δεν κατασκευάζει θήκες κινητών. Το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω είναι η φανταστική ιστορία ενός εφευρέτη που εμπνέεται από τη σειρά Honda Motors N για να λύσει το πρόβλημα των ευπαθών smartphones με τη χρήση αερόσακου!

Μπορεί το βίντεο να είναι προϊόν φαντασίας, δεν ισχύει όμως το ίδιο και με τη θήκη, η οποία είναι υπαρκτή! Η θήκη διαθέτει μια σειρά έξι μικρών αερόσακων τοποθετημένων γύρω από τη συσκευή. Οι αερόσακοι ενεργοποιούνται οταν ο μηχανισμός που βασίζεται σε επιταχυνσιόμετρο «καταλάβει» ότι σημειώνεται πτώση…

airbags2

Η συγκεκριμένη θήκη θα είχε βέβαια πολλά αρνητικά όπως το μεγάλο μέγεθος, το υψηλό κόστος κατασκευής αλλά και επαναφοράς μετά από μια πτώση και βέβαια τον κίνδυνο της ενεργοποίησης του μηχανισμού από σφάλμα.

Δείτε το βίντεο…

Πηγή:Newsbeast.gr 

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.