ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Ο γνωστός iOS jailbreak hacker Winocm θα εργαστεί στην Apple μέσα στον χρόνο

Ο γνωστός iOS jailbreak hacker Winocm θα εργαστεί στην Apple μέσα στον χρόνο

100533286-apple-logo-woman-shadow-looking-down-getty 2.600x400

Ακόμη ένας γνωστός hacker θα ενσωματωθεί στον ανθρώπινο δυναμικό της Apple. Ακολουθώντας τα βήματα άλλων μεγάλων ονομάτων της jailbreak σκηνής όπως αυτά των Comex, και Peter Hajas, ο jailbreak developer Winocm ανακοίνωσε σήμερα από τον λογαριασμό του στο Twitter πως μέσα στον χρόνο θα ξεκινήσει να εργάζεται για την Apple.

Στιγμιότυπο 2014-02-22, 2.21.39 π.μ.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε σε τι θέση και με την μορφή θα ενταχθεί στην εταιρεία του Cupertino αλλά φανταζόμαστε πως αυτό θα γίνει με μια εσωτερική υποτροφία.

Ο Winοcm αρνήθηκε σθεναρά να κάνει οποιαδήποτε άλλη δήλωση μιας και φαίνεται πως πλέον πρέπει να έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Apple.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.