ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Ο εφιάλτης του Bendgate επιστρέφει με την δημοσιοποίηση 300 φωτογραφιών

Ο εφιάλτης του Bendgate επιστρέφει με την δημοσιοποίηση 300 φωτογραφιών

iphone-6-plus-2

Το Bengate επέστρεψε και μάλιστα δυναμικά για να στοιχειώσει ακόμη μια φορά την Apple. Ένα νέο website παρουσιάζει μια σειρά από άτυχους χρήστες κυρίως iPhone 6 Plus που έχουν στείλει φωτογραφίες των συσκευών τους.

Συγκεκριμένα συναντούμε περισσότερες από 350 φωτογραφίες από προβληματικά iPhone με περισσότερες φωτογραφίες να ανεβαίνουν καθημερινά παρά την θέση της Apple που αναφέρει πως αυτά τα φαινόμενα είναι σπάνια.

Επίσημα η Apple παραδέχτηκε πως της έχουν επιστραφεί μόλις 9 συσκευές που παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα.

Ο ιδρυτής του site αναφέρει πως έχει δεχτεί πολλές απειλές από Apple fanboys αλλά υποστηρίζει πως ανέβασε αυτό το site για να αποδείξει την λαθεμένη υπόθεση της Apple για τα iPhone 6 Plus.

Αν και οι 300+ συσκευές σε σύγκριση με τις συνολικές που ήδη κυκλοφορούν είναι μια μικρή σταγόνα στον ωκεανό κάποιοι χρήστες ίσως να μην έχουν ακόμη παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα στην συσκευή τους.

Η θέση του site είναι η εξής:

“Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο σχετικά με αυτό το θέμα και να κάνουμε την Apple να αναλάβει τις ευθύνες της. Αυτή την στιγμή η εταιρεία απορρίπτει τους καταναλωτές που παραπονιούνται για τα λυγισμένα τηλέφωνα τους και ουσιαστικά τους αποκαλεί ψεύτες παρά το γεγονός πως η συσκευή παραμορφώθηκε απλά έχοντας την στην τσέπη τους”

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.