ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Ο πρώην CFO της Boeing είναι πλέον μέλος του Apple Board of Directors

Ο πρώην CFO της Boeing είναι πλέον μέλος του Apple Board of Directors

Screen-Shot-2015-10-01-at-15.55.35

Πριν από λίγες ώρες, η Apple ανακοίνωσε ένα νέο μέλος της οικογένειας της, τον James Bell, ο οποίος είναι πρώην CFO και Corporate President of The Boeing Company. Στην ανακοίνωση της, αναφέρει πως ο Bell ενσωματώθηκε στο Board of Directors. Ο Bell δούλεψε για 38 χρόνια στην Boeing, ενώ ο Tim Cook κάνει συνεχώς λόγο για την εμπειρία του Bell στα οικονομικά και στα πλάνα στρατηγικής τα οποία έχουν οδηγήσει αρκετές μεγάλες εταιρείες στην επιτυχία.

Ο Bell είναι επίσης μέλος του συμβουλίου της JP Morgan Chase, της Dow Chemical Company, της CDW, ενώ κατέχει και τη θέση του Trustee of Chicago’s Rush University Medical Center. Πλέον ο Bell συμμετέχει στο συμβούλιο της Apple μαζί με τους Art Levinson, Bob Iger, Al Gore και άλλους.

Η Apple στην ανακοίνωσή της, αναφέρει τα εξής:

“James brings a wealth of global, financial and industrial experience from his successful career at Boeing as corporate president and CFO,” Tim Cook said in a statement. “I am thrilled to welcome him to Apple’s board of directors and I look forward to working with him.”

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.