ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Ο σεναριογράφος της νέας Star Wars ταινίας έρχεται από τον χώρο των iPad/Mac παιχνιδιών

Ο σεναριογράφος της νέας Star Wars ταινίας έρχεται από τον χώρο των iPad/Mac παιχνιδιών

_1382661869

H Disney μόλις ανακοίνωση το δίδυμο σεναριογράφου-σκηνοθέτη που θα αναλάβει την νέα ταινία Star Wars. Ο σεναριογράφος θα είναι ο  Gary Whitta, ένα πραγματικό nerd τεχνολογίας που έγινε σεναριογράφος και που έχει γράψει τους διαλόγους για μια σειρά από επιτυχημένα adventure παιχνίδια για το Mac και το iPad. Αυτή την στιγμή βρίσκεται πίσω από πολλά project με το πιο σημαντικό να είναι αυτό της τωρινής ταινίας του Godzilla.

Αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρον επιλογή σεναριογράφου. Έχει αγγλικό χιούμορ λόγω της γενέτειρας του ενώ διατέλεσε για χρόνια editor στο PC Gamer. H μεγαλύτερη του επιτυχία στον χώρο των παιχνιδιών ήταν οι φανταστικοί διάλογοι που έχει γράψει για το εξίσου φανταστικό, και προσωπικό αγαπημένο, παιχνίδι-σειρά της Telltale “The Walking Dead”

Η δραστηριότητες του στον χώρο των ταινιών περιλαμβάνουν τα After Earth και το The Book of Eli ενώ έχει καταπιαστεί και με την επερχόμενη ταινία Warcraft.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.