ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Ο σχεδιασμός του “διαστημόπλοιου” της Apple παίρνει μορφή στις εργασίες του Campus 2

Ο σχεδιασμός του “διαστημόπλοιου” της Apple παίρνει μορφή στις εργασίες του Campus 2

iSpaceship-ground-imprint-AppleToolbox-001

Το επερχόμενο Campus 2 κτίσμα της Apple, το οποίο ο τύπος το έχει ονομάσει και ως διαστημόπλοιο εξαιτίας της εμφάνισης του, συνεχίζει την πορεία προς την ανέγερση του.

Μάλιστα πλέον στο έδαφος ο σχεδιασμός είναι κάτι περισσότερο από εμφανής όπως δείχνουν μια σειρά από νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν χθες.

Όπως μπορείτε να δείτε έχουμε την Ευκλείδεια γεωμετρία στα καλύτερα της και έτσι από τις ξεκάθαρες γραμμές που έχουν σχηματιστεί στο έδαφος μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μεγάλη αξία δίνει η Apple στην λεπτομέρεια!

Όταν οι εργασίες ολοκληρωθούν το Campus 2 θα γίνει το νέο σπίτι για 12.000 εργαζομένους της Apple και θα αποτελέσει το δεύτερο στρατηγείο της εταιρείας παράλληλα με το ιστορικό πλέον Campus 1 που βρίσκεται στο  1 Infinite Loop στο Cupertino, της California.

Δείτε τις φωτογραφίες που παρουσίασε χθες σε αποκλειστικότητα το AppleToolbox.

iSpaceship-ground-imprint-AppleToolbox-007 iSpaceship-ground-imprint-AppleToolbox-004 iSpaceship-ground-imprint-AppleToolbox-006 iSpaceship-ground-imprint-AppleToolbox-003

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.