ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Ο Design Director του The New York Times Magazine Arem Duplessis προσλαμβάνεται από την Apple

Ο Design Director του The New York Times Magazine Arem Duplessis προσλαμβάνεται από την Apple

Screen Shot 2013-12-30 at 9.12.40 PM

Σε συνέντευξη του σήμερα που δημοσιοποιήθηκε μέσω του Engadget ο Design Director του The New York Times Magazine Arem Duplessis αποκάλυψε πως αποχωρεί και εντάσσετε στην Apple στον ρόλο του Creative Director για την εταιρεία του Cupertino.

O Duplessis δούλεψε ως Design Director στην The New York Times για σχεδόν 10 ολόκληρα χρόνια και είναι ένας πραγματικός θρύλος. “Έχω δουλέψει με μερικούς από τους εξυπνότερους ανθρώπους στον πλανήτη και αυτό ήταν μια μοναδική εμπειρία για την ζωή μου. Αισθάνομαι προνομιούχος πραγματικά που είχα αυτή την ευκαιρία. Λέγοντας όμως αυτό ήρθε η ώρα για να γυρίσω κεφάλαιο και αν δεχτώ μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου”

Η επίσημη ένταξη του στην Apple ξεκινάει από τον Φεβρουάριο αλλά όπως ήταν φυσικό δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για τον ακριβή ρόλο του στην Apple ή για το ποιον τομέα θα αναλάβει και για ποια προϊόντα.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.