ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Ο Furby στο Appleworldhellas

Ο Furby στο Appleworldhellas

Ο Furby θα σας ενθουσιάσει ο αξιαγάπητος, χνουδωτός φίλος έχει την δική του προσωπικότητα και αντιδρά διαφορετικά ανάλογα με το πώς του συμπεριφέρεσαι. Οι αντιδράσεις του είναι απρόβλεπτες και δεν ξέρετε ποτέ πως θα αντιδράσει όταν τον γαργαλίσετε, τον χαϊδέψετε ή τον πάρετε αγκαλιά. Ο νέος Furby είναι πιο εξελιγμένος και με περισσότερες δυνατότητες   Αγαπάει πολύ …

Review Overview

AppleWorldHellas Recommended

Summary : Πραγματικά ο νέος Furby είναι φοβερός στην παρέα όσο καιρό τον έχουμε στα χέρια μας και μας έχει εκπλήξει με τις ικανότητες του και θα τον αγαπήσετε όλοι.

User Rating: Be the first one !
0

Screen Shot 2013-12-09 at 9.51.50 PM

Ο Furby θα σας ενθουσιάσει ο αξιαγάπητος, χνουδωτός φίλος έχει την δική του προσωπικότητα και αντιδρά διαφορετικά ανάλογα με το πώς του συμπεριφέρεσαι.

Οι αντιδράσεις του είναι απρόβλεπτες και δεν ξέρετε ποτέ πως θα αντιδράσει όταν τον γαργαλίσετε, τον χαϊδέψετε ή τον πάρετε αγκαλιά.

Ο νέος Furby είναι πιο εξελιγμένος και με περισσότερες δυνατότητες

00011.PNG

 

Αγαπάει πολύ το χορό, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να κατεβάσετε το App (για iOS η Android) και να απολαύσετε τις χορευτικές του ικανότητες.

0000.PNG

 

Μπορείτε να ταΐσετε το Furby με το γνωστό τρόπο (όσοι είχαν θα θυμούνται ότι βάζαμε στο στόμα του το δάχτυλό μας) ή να ανοίξετε την εφαρμογή στο κινητό σας και να του φτιάξετε ένα πάρα πολύ ωραίο χάμπουργκερ.

Το πιο cool είναι, ότι μπορείτε να καταλάβετε τι σας λέει ο αγαπημένος Furby ανοίγοντας την εφαρμογή απο το κινητό σας.

unnamed.jpg unnameρd.jpgunnaεmed.jpg

 

Πραγματικά ο νέος Furby είναι φοβερός στην παρέα όσο καιρό τον έχουμε στα χέρια μας και μας έχει εκπλήξει με τις ικανότητες του και θα τον αγαπήσετε όλοι.

Σε αυτό το σημείο θα θελα να ευχαριστήσω θερμά την Hasbro όπου με χαρά άκουσε την πρότασή μας και μας χορήγησε την εν λόγω συσκευή για το review.

 

Μείνετε συντονισμένοι διότι σε λίγες μέρες η Hasbro και το AppleWorldHellas ετοιμάζουν ένα φοβερό Furby competition.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.