ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Ο Noel Gallagher “θάβει” την Apple Music υπηρεσία κατηγορώντας την για αλαζονεία

Ο Noel Gallagher “θάβει” την Apple Music υπηρεσία κατηγορώντας την για αλαζονεία

02_1024

Η νέα μουσική υπηρεσία της Apple με το όνομα Apple Music έχει μια μεγάλη λίστα υποστηρικτών με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αλλά σίγουρα ο Noel Gallagher τον Oasis δεν θα είναι ένας από αυτούς.

Ο μουσικός ήταν πραγματικός καταπέλτης κατά της νέας αυτής μουσικής υπηρεσίας, του Beats 1 radio αλλά και του χαρακτηριστικού “Connect”

“Πως μπορεί να είναι κάποιος τόσο υπερόπτης για να δηλώνει πως έχει ένα γαμ…. παγκόσμιο ραδιόφωνο” τόνισε χαρακτηριστικά ενώ συνέχισε λέγοντας για το Connect “Ποιος ενδιαφέρετε ποιος είναι ο γαμ… Thom Yorke και το τι κάνει; Ποιος σκατά ενδιαφέρετε για κάτι τέτοιο; Το θεωρώ ανατριχιαστικό αν οι άνθρωποι θέλανε να ξέρανε ανά πάσα στιγμή τι κάνω ή τι πρόκειται να κάνω….”

Να τονίσουμε πως ο Gallagher που δεν μασάει τα λόγια του έχει κατά καιρούς κατηγορήσει όλο το οικοδόμημα της streaming μουσικής και έτσι η νέα υπηρεσία της Apple δεν θα μπορούσε να λείπει από το κατηγορητήριο του.

“Αν μου πείτε πως η εποχή της αγοράς δίσκων έχει πεθάνει αυτό με κάνει να είμαι βαθύτατα θλιμμένος. Το γεγονός πως κάποιος με λεφτά μπορεί να αγοράζει και να έχει πρόσβαση σε μουσική όλων αλλά παράλληλα να μην έχει στην ιδιοκτησία του τίποτα απολύτως με κάνει να σκέφτομαι πως έχουμε μια πολύ θλιβερή περίοδο της μουσικής”

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.