ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Ο Steve Jobs είχε κηρύξει “ιερό πόλεμο” στην Google

Ο Steve Jobs είχε κηρύξει “ιερό πόλεμο” στην Google

v2n4c-1

Η νέα δίκη μεταξύ Apple και Samsung όπως σας ενημερώσαμε έχει ξεκινήσει και σύμφωνα με την WSJ σήμερα φως της δημοσιότητας είδαν email του Steve Jobs που αποκαλύπτουν πως τα συναισθήματα που έτρεφε για την Google και το Android δεν ήταν απλά ανταγωνιστικά αλλά πλήρως εχθρικά μιας και συχνά χρησιμοποιούσε την έκφραση του “ιερού πολέμου”

Ένα email λοιπόν του Steve Jobs το 2010 σε 100 εργαζομένους της Apple είχε την δομή της συζήτησης και τις συνάντησης που θα επακολουθούσε. Στην περιγραφή της θεματολογίας ο Jobs είχε συμπεριλάβει το “2011: Ιερός Πόλεμος με την Google”

Ως οραματιστής και άνθρωπος που μπορούσε να δει το μέλλον ο Steve σε αυτό το email εκφράζει την ανησυχία του πως η Apple μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο έχοντας αρκεστεί στο δικό της παράδειγμα και πως η Google και η Microsoft κάνουν μεγάλα άλματα προόδου. “Πρέπει να πιάσουμε το Android στους τομείς που είμαστε πίσω” τόνισε χαρακτηριστικά ενώ είχε πεποίθηση το άλμα της Apple απέναντι στην Google θα γινόταν με την Siri.

173506

173503

Τα email αυτά εμφανίστηκαν από τους δικηγόρους της Samsung στην προσπάθεια τους να τονίσουν πως η Apple για χρόνια είχε ως στόχο την Google  και αυτό είναι η αιτία όλων και όχι την Samsung.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.