ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Ο Tim Cook συναντήθηκε με Youtubers για να γιορτάσει την προσβασιμότητα

Ο Tim Cook συναντήθηκε με Youtubers για να γιορτάσει την προσβασιμότητα

tim-cook-gaad

Ένας καφές παρέα με τον Tim Cook μπορεί να στοιχίσει και κάποιον χιλιάδες δολάρια αλλά χάρη στην Παγκόσμια ημέρα Προσβασιμότητας – Global Accessibility Awareness Day – ο CEO της Apple έκανε μια εξαίρεση.

Η Apple λοιπόν προσκάλεσε για αυτό το γεγονός 3 YouTubers με κάποιο βαθμό αναπηρίας σας στο campus της για ένα φιλικό καφέ και κουβέντα με τον Tim Cook.

Στις σύντομες αυτές συνεντεύξεις η συζήτηση ήταν λίγος πολύ για τα πάντα και από το εγχείρημα ειδικών Apple Watch αλγορίθμων για να γίνεται αναγνώριση των κινήσεων μιας αναπηρικής καρέκλας στην ίδια την ιστορία και της αξίες της Apple.

Δείτε τα βίντεο αυτά παρακάτω:

H Apple εδώ και χρόνια επενδύει έμπρακτα στα άτομα με ειδικές ικανότητες αλλά και σε αυτά με αναπηρίες και θα συνεχίσει να το κάνει μιας και η προσβασιμότητα σε μια σειρά πραγμάτων όπως και ο ίδιος ο Tim Cook – και πριν από αυτόν ο Steve Jobs – δηλώνει είναι στις βασικές αξίες και αρχές που διέπουν την Apple.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.