ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Ο Winocm παρουσίασε untethered iOS 7.1 jailbreak στο iPhone 4

Ο Winocm παρουσίασε untethered iOS 7.1 jailbreak στο iPhone 4

evasi0n7-1-0-3-update-released-supports-untethered-jailbreak-ios-7-1-beta-3-fixes-retina-ipad

Ο πολύ γνωστός hacker αλλά και μελλοντικός υπάλληλος της Apple winocm έκανε διαθέσιμο ένα βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω και που παρουσιάζει ένα untethered jailbreak της iOS 7.1. Το βίντεο που έγινε στο YouTube, παρουσιάζει ένα untethered jailbreak σε έναVerizon iPhone 4.

Τα καλά νέα είναι πως αυτό σημαίνει πως υπάρχουν διαθέσιμα exploits και στην νέα έκδοση του iOS 7.1 που όπως γνωρίζουμε έφερε και τέλος του Evasion jailbreak εργαλείου. Τα άσχημα νέα είναι πως έχουμε την παρουσίαση του σε ένα iPhone 4 που έρχεται με έναν Α4 επεξεργαστή που όπως γνωρίζουμε πλέον είναι αρκετά εύκολο να του βρεις κάποια παράθυρα εισόδου σε αντίθεση όμως με της νεότερης γενιάς επεξεργαστές της Apple που έχουν αποδεχτεί πολύ μεγάλοι σκόπελοι για την jailbreak κοινότητα μέχρι στιγμής.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.