ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Πέφτουν οι τίτλοι τέλους για το iPad 2 και iPhone 4S από την Apple

Πέφτουν οι τίτλοι τέλους για το iPad 2 και iPhone 4S από την Apple

11x0302v444ipad2

To iPad 4 ίσως τελικά είναι έτοιμο να αντικαταστήσει το iPad 2 στην αγορά ως την πιο οικονομική λύση που θα προσφέρει η Apple πλέον αρχής γενομένης ακόμη και από αύριο. Μαζί με τις φήμες που μάλλον θα επαληθευτούν για ένα iPhone 5C 8GB μάλλον αύριο ή έστω πολύ σύντομα η Apple θα ρίξει τους τίτλους τέλους για τις συσκευές με συνδεσμολογία 30 pin.

Χαρακτηριστικά ο Mark Gurman του 9to5Mac αναφέρει:

“Με το $399 iPad 2 να έχει ελάχιστη ως μηδαμινή διαθεσιμότητα όλα δείχνουν πως όλα είναι έτοιμα για να λανσαριστεί το iPad 4 σε αυτή την τιμή αντικαθιστώντας το πρώτο άμεσα. Το iPad 2 είναι το τελευταίο iPad της Apple που υποστηρίζει συνδεσμολογία 30 pin και που η εταιρεία το πουλάει ακόμη. Με το iPhone 5C 8GB να κάνει την εμφάνιση του αύριο ίσως δούμε ακόμη και την παύση του iPhone 4S από την αγορά”

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.