ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Media / Παρακολουθήστε μας τώρα ΖΩΝΤΑΝΑ και κερδίστε: 4) Ηχεία Yamaha NX-50

Παρακολουθήστε μας τώρα ΖΩΝΤΑΝΑ και κερδίστε: 4) Ηχεία Yamaha NX-50

yamaha

Καλωσορίσατε σε ακόμη μια μεγάλη ζωντανή μας κάλυψη για το WWDC14 με αποκλειστικό σπόνσορα για ακόμη ένα event την iSystem (Apple Premium Reseller & Official Service Provider).

Αυτή την στιγμή από το κανάλι μας στο YouTube εδώ αλλά και από το φόρουμ μας εδώ μπορείτε να μας παρακολουθήσετε ζωντανά και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Ξεσηκωτικός ήχος και ισχυρός σχεδιασμός.
Σε υπολογιστή, τηλεόραση, iPad ή iPhone: σύνδεσέ τα και ο ήχος που θα ακούσεις αμέσως θα είναι μεγαλύτερος και καλύτερος. Η διάτρητη μπροστινή γρίλλια σε πέντε αποχρώσεις δημιουργεί τη διάθεση που σου ταιριάζει.

Ζωντανός ήχος που είναι πάντα ευχάριστος στο άκουσμα.
Αυτά δεν είναι τα τυπικά μικρά ηχεία που έχεις συνηθίσει να βλέπεις. Είναι σχεδιασμένο να αποδίδει τα μέγιστα από οποιονδήποτε τύπο ψηφιακής συσκευής. Το μοναδικό σχήμα της καμπίνας αποτρέπει την απώλεια του ήχου από το εσωτερικό και δίνει την καλύτερη δυνατή απόδοση συχνοτήτων. Και επιπλέον μία θύρα χαμηλών συχνοτήτων ωθεί το δυνατό μπάσο έξω, σε κάθε χώρο, δημιουργώντας ένα πεντακάθαρο ηχητικό πεδίο. Υπάρχει ακόμα και έλεγχος loudness, που ρυθμίζει την έξοδο μπάσου για να ταιριάξει στην ένταση.

Η καθημερινή ζωή ακόμη πιο βολική.
Δεν χρειάζεται να τα ενεργοποιήσεις, δεν χρειάζεται και να το κλείσεις. Η αυτόματη λειτουργία Standby κοιμίζει τα NX-50 μετά από μία περίοδο αδράνειας και τα ενεργοποιεί ξανά μόλις ανιχνεύσει ήχο. Και η λειτουργία Auto Mix παίζει ταυτόχρονα τις δύο πηγές που συνδέθηκαν στις δύο εισόδους, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις κάτι.

Προϋπόθεση για έγκυρες συμμετοχές να είστε μέλη του φόρουμ μας καθώς και να έχετε κάνει Like στην σελίδα μας στο Facebook.

Για να πάρετε μέρος:

1) Κάντε Like και κοινοποίηση της παραπάνω εικόνας που θα βρείτε στον λογαριασμό μας στο FB ΕΔΩ

2) Aφήστε ΕΝΑ σχόλιο στο αντίστοιχο ποστ που θα βρείτε στο φόρουμ μας ΕΔΩ

Μείνετε συντονισμένοι νέα ανάρτηση θα αφορά το επόμενο μεγάλο μας δώρο!!!

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.