ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Media / Παρακολουθήστε μας τώρα ΖΩΝΤΑΝΑ και κερδίστε: 5) Beats by Dr.Dre Solo HD

Παρακολουθήστε μας τώρα ΖΩΝΤΑΝΑ και κερδίστε: 5) Beats by Dr.Dre Solo HD

Beats

Καλωσορίσατε σε ακόμη μια μεγάλη ζωντανή μας κάλυψη για το WWDC14 με αποκλειστικό σπόνσορα για ακόμη ένα event την iSystem (Apple Premium Reseller & Official Service Provider).

Αυτή την στιγμή από το κανάλι μας στο YouTube εδώ αλλά και από το φόρουμ μας εδώ μπορείτε να μας παρακολουθήσετε ζωντανά και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Προϋπόθεση για έγκυρες συμμετοχές να είστε μέλη του φόρουμ μας καθώς και να έχετε κάνει Like στην σελίδα μας στο Facebook.

Καθαρότερος ήχος βαθύτερα μπάσα
Η τεχνολογία Titanium-coated driver κατοχυρώνει ότι τα beats Solo HD on-ear ακουστικά διατηρούν τον ήχο και αναπαράγουν με ακρίβεια όλες τις λεπτομέρειες της μουσικής σας. Έχετε κρυστάλλινα καθαρά υψηλά και βαθιά, δυνατά χαμηλά σε υψηλή ανάλυση κάνοντας αυτά τα κατηγορίας φτερού ακουστικά τέλεια για πολύωρες ακουστικές εμπειρίες.

Ανθεκτικά & Ευέλικτα.
Κάθε ζευγάρι είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό και ευέλικτο υλικό, ενισχυμένο με μεταλλική λωρίδα. Το μοναδικό σύστημα διπλώματος κάνει αυτά τα ακουστικά τέλεια για την ζωή όταν μετακινείστε.

Ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις.
Οι εναλλαγές στα τραγούδια και στις εισερχόμενες κλήσεις με απόλυτα ταιριαστά χειριστήρια και μικρόφωνο σας απαλλάσσει από την αναζήτηση του κινητού.

Για να πάρετε μέρος:

1) Κάντε Like και κοινοποίηση της παραπάνω εικόνας που θα βρείτε στον λογαριασμό μας στο FB ΕΔΩ

2) Aφήστε ΕΝΑ σχόλιο στο αντίστοιχο ποστ που θα βρείτε στο φόρουμ μας ΕΔΩ

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.