ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Παρουσίαση νέων iPhones τον Αύγουστο και κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο;

Παρουσίαση νέων iPhones τον Αύγουστο και κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο;

 

tim-cook-and-iphone-6-plus

H Apple συνήθως παρουσιάζει νέα iPhones τον Σεπτέμβριο και iPads τον Οκτώβριο αλλά αυτή την φορά μπορεί να δούμε τα iPhone 6S και iPhone 6S Plus νωρίτερα στην αγορά αν και εφόσον επαληθευτούν τα όσα αναφέρει ο έγκυρος αναλυτής της KGI Securities Ming-Chi Kuo.

Σε σημείωμα προς τους μετόχους που δημοσίευσε η The China Post ο Kuo αναφέρει πως η Apple θα παρουσιάσει τις νέες ναυαρχίδες της τον Αύγουστο πριν τις κάνει διαθέσιμες στην αγορά τον Σεπτέμβριο.

Αυτή η κίνηση σύμφωνα με τον Kuo θα βοηθήσει την Apple να ανέβει στις πωλήσεις την περίοδο του καλοκαιριού.

Επίσης προβλέπει πως η Foxconn θα αναλάβει την συναρμολόγηση του 70% των συσκευών αυτών.

Τέλος ο ίδιος αναφέρει πως η Foxconn θα είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της Apple για το φημολογούμενο 12.9 ιντσών iPad Pro που πιστεύει πως θα το δούμε στο τέταρτο τρίμηνο αυτού του χρόνου.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως πληθαίνουν σιγά σιγά οι φήμες για μια παρουσίαση νέων iPhones τον Αύγουστο και έτσι ίσως το φετινό καλοκαίρι να είναι περισσότερο “καυτό” από ότι περιμέναμε.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.