ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Πείτε αντίο στα άσχημα σχήματα και γραφή στο πίσω μέρος των iOS συσκευών

Πείτε αντίο στα άσχημα σχήματα και γραφή στο πίσω μέρος των iOS συσκευών

iphone-fcc-640x384

Η Apple προσέχει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στον σχεδιασμό των συσκευών της με τον Jonathan Ive να είναι τελειομανής μέχρι εκεί που δεν πάει. Αν και πολλοί, μαζί με αυτούς και εμείς δεν βρήκαμε την πλάτη των νέων iPhone 6 ιδιαίτερα ελκυστικές λόγω των εξωτερικών γραμμών στις κεραίες, σίγουρα για ακόμη μια φορά δεν ενθουσιαστήκαμε και με σειριακό αριθμό, το FCC logo, CE logo και τον αριθμό μοντέλου που εμφανίζεται επίσης.

Πλέον όμως και συγκεκριμένα από το επόμενο έτος τα εν λόγω logo και αριθμοί θα εξαφανιστούν από τις επόμενες συσκευές της Apple και όχι μόνο χάρη στον νόμο με την ονομασία E-label που υπογράφτηκε χθες από τον πρόεδρο Obama. O εν λόγω νόμος υποστηρίχτηκε πάρα πολύ από την βιομηχανία μιας και όλοι θέλανε αυτές οι πληροφορίες να βρίσκονται στο software μιας συσκευής σε ειδική περιοχή από το να κοσμούν τις πλάτες αυτών.

Επίσης η κατάργηση αυτής της γραφής εξωτερικά έχει νόημα ειδικά μιας και τα σύγχρονα gadgets έχουν την τάση να γίνονται όλο και πιο μικρά.

Ένα προϊόν που άμεσα θα βελτιωθεί αισθητικά χάρη σε αυτό τον νόμο είναι σίγουρα το επερχόμενο Apple Watch της Apple.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.