ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Περιήγηση στο internet μέσω του Notification Center

Περιήγηση στο internet μέσω του Notification Center

NCBrowser-8-1024x576

To NCBrowser 8 είναι ένα JailBreak Tweak το οποίο σας επιτρέπει να περιηγείστε στο internet μέσω του Notification Center στο iOS.To πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό είναι πως το internet είναι πλέον άμεσα προσβάσιμο από οποιαδήποτε εφαρμογή που εμφανίζεται στο Notification Center. Σε ένα nutshell, το NCBrowser 8 σας δίνει την δυνατότητα ενός pseudo-multitasking μεταξύ κάποιας εφαρμογής και του web browser στο Notification Center, ενώ μπορεί να τροποποιηθεί μέσω των ρυθμίσεων του Tweak.

Εφόσον εγκαταστήσετε το NCBrowser 8, μεταφερθείτε στο Notification Center και θα δείτε ένα νέο “Browser” tab δίπλα από την καρτέλα Today και Notifications. O browser του NCBrowser 8 περιέχει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που περιμένετε από κάποιον browser: την μπάρα εισαγωγής διευθύνσεων, πίσω και μπροστά, ένα κουμπί για refresh, home button και άλλα. Μαζί με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα βρείτε και ένα κουμπί που θα μπορεί να εμφανίσει ένα pop-up παράθυρο για Google Search, κουμπί για full-screen καθώς επίσης και κουμπί για δυνατότητα μετάβασης στο Safari και αντιγραφής link.

Εντός των ρυθμίσεων του Tweak, θα βρείτε την βοήθεια που θα χρειαστείτε μαζί με τις επιλογές για την ρύθμιση της λειτουργίας του Tweak και των διάφορων δυνατοτήτων του browser. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε κάποια γρήγορα link, τα οποία θα εμφανίζονται όταν θα πατάτε και θα κρατάτε το home button στο NCBrowser interface, μπορείτε να κρύψετε την status bar όταν βρίσκεστε στο Notification Center, να κρύψετε τις καρτέλες και να μετακινηθείτε με διάφορα gestures καθώς και να κάνετε default tab το NCBrowser κάθε φορά που ανοίγετε το Notification Center.

NCBrowser-8-1024x907

Επίσης, θα βρείτε κάποιες επιπλέον επιλογές εντός των ρυθμίσεων του NCBrowser για να τροποποιήσετε τον τρόπο εμφάνισης του browser. Εντός του “Customize Browser” panel, θα βρείτε ρυθμίσεις για το χρώμα του κειμένου, για το χρώμα των κουμπιών, για το χρώμα του UI, για το χρώμα του πεδίου διεύθυνσης και άλλα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρησιμοποίησης του NCBrowser είναι η δυνατότητα περιήγησης στο ίντερνετ χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσεις την συσκευή. Μπορείτε να εισέλθετε στο Notification Center από την Lock screen και να έχετε πρόσβαση σε έναν πλήρη web browser χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε την συσκευή σας. Αυτό αποτελεί ένα καταπληκτικό χαρακτηριστικό όταν θέλετε να ψάξετε κάτι στα γρήγορα.

Παρά τον αρκετό καιρό ύπαρξης του συγκεκριμένου Tweak, η προηγούμενη έκδοση του ήταν αρκετά ασταθής, αλλά η νέα έκδοση είναι πολύ καλύτερη και έχουν διορθώσει αρκετά από τα προβλήματα της. Ωστόσο, σύμφωνα με την εμπειρία μας, έχει παρουσιάσει κάποια μικροπροβλήματα, αλλά βλέποντας πως ο developer ασχολείται με το συγκεκριμένο tweak για να το κάνει καλύτερο, τότε εμείς σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.