ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Περισσότερα iPhone 6s εξαρτήματα διέρρευσαν σήμερα

Περισσότερα iPhone 6s εξαρτήματα διέρρευσαν σήμερα

camera-780x568

Το iPhone 6S είναι πλέον εβδομάδες μακριά – για την ακρίβεια 2 μήνες – και έτσι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως περισσότερα εξαρτήματα της επερχόμενης ναυαρχίδας της Apple είδαν το φως της δημοσιότητας προερχόμενα από την παραγωγική της αλυσίδα.

Δείτε τις τελευταίες φωτογραφίες παρακάτω:

iPhone-6s-Single-Flex-Cable1

iphone_6s_lightning_annotated

To iPhone 6S αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη S αναβάθμιση στην ιστορία της εταιρείας.

Τα παραπάνω εξαρτήματα, ναι είναι αρκετά τεχνικά, μας δείχνουν ένα μονό flex καλώδιο – στα τωρινά iPhone ήταν χωρισμένο στα δύο – που συνδέεται με τον ρυθμιστή ήχου, το mute κουμπί, το power button και το LED flash.

Έχουμε επίσης τον Lightning σύνδεσμο, το δαχτυλίδι της οπίσθιας κάμερας και το Home Button.

Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό κάτι που γνωρίζουμε ήδη δηλαδή πως εμφανισιακά τα επερχόμενα iPhone 6S δεν θα έχουμε μεγάλες διαφορές με τα τωρινά μοντέλα. Οι σημαντικές αλλαγές αναμένονται κάτω από το σασί της συσκευής.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.