ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Περισσότερες διαρροές για το premium iPhone μοντέλο του 2017

Περισσότερες διαρροές για το premium iPhone μοντέλο του 2017

iphone8-concept1

Μια νέα αναφορά από την παραγωγική αλυσίδα της Apple κάνει λόγο για ακόμη μια φορά για την ύπαρξη ενός premium μοντέλου αλλά με κάποιες διαφοροποιήσεις γενικότερα για την γραμμή του iPhone φέτος.

Το Digitimes αναφέρει λοιπόν σήμερα επικαλούμενο έγκυρες πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της εταιρείας ότι το 4.7 ιντσών μοντέλο θα χρησιμοποιήσει το ίδιο σασί από αλουμίνιο του iPhone 7 ενώ το νέο 5.8 ιντσών μοντέλο θα είναι εκείνο που θα έρθει με τον φημολογούμενο νέο σχεδιασμό από γυαλί και το ανοξείδωτο ατσάλι.

The reinforced glass chassis’ stainless steel metal frame will be supplied by Foxconn Technology and US-based Jabil Circuit, while the aluminum-alloy chassis will be supplied by Catcher Technology.

Η αναφορά περιέργως δεν γίνεται κάποια αναφορά για το 5.5 ιντσών μοντέλο του 2017.

Οι φήμες τον τελευταίο καιρό συνεχίζουν να δείχνουν ένα 5.8 ιντσών OLED μοντέλο με σχεδόν καθόλου πλαίσια κάτι που θα του επιτρέψει σε διαστάσεις να είναι πανομοιότυπο του 5.5 ιντσών iPhone.

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά