ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Περισσότερες πληροφορίες διέρρευσαν για το iPhone 6;

Περισσότερες πληροφορίες διέρρευσαν για το iPhone 6;

161071-640

Περισσότερες πληροφορίες φαίνεται να διέρρευσαν σήμερα με αναφορά που έρχεται από την Κορέα και υποστηρίζει πως έχουν νέα δεδομένα για το επερχόμενο iPhone 6.

Η ονομασία λέγεται πως θα είναι “iPhone Air” και θα είναι μόλις 6 χιλιοστά λεπτό σε σύγκριση με το iPhone 5S που είναι 7.6 χιλιοστά και το iPhone 5C που είναι 8.97 χιλιοστά.

Επίσης το νέο iPhone, σύμφωνα πάντα με την αναφορά, θα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μέταλλο και θα είναι ελαφρώς πιο βαρύ από τα προηγούμενα μοντέλα. Εξωτερικά δεν θα έχει μεγάλες διάφορές από το iPhone 5S πέρα από το γεγονός πως θα έχει μεγαλύτερη οθόνη.

Οι αναφορές για ένα iPhone με 4.7 ίντσες ή και ακόμη 5.7 ίντσες πληθαίνουν και μάλλον θα έχουμε τελικά μια μεγαλύτερη οθόνη στο επερχόμενο iPhone μιας και ως γνωστόν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Η αναφορά τελειώνει λέγοντας πως η τιμή του iPhone 5S θα πέσει κατά $100 τον Μάιο αλλά δεν δίνει κάποια αιτιολόγηση για αυτό.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.