ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Περισσότερες φωτογραφίες εξαρτημάτων του iPhone 6 έκαναν την εμφάνιση τους

Περισσότερες φωτογραφίες εξαρτημάτων του iPhone 6 έκαναν την εμφάνιση τους

iphone6_parts_1-800x400

Το Nowhereelse.fr (Google Translate) πριν από λίγο έδωσε στην δημοσιότητα μια σειρά από φωτογραφίες που υποστηρίζει πως δείχνουν διάφορα εξαρτήματα του επερχόμενου iPhone 6 της Apple. Μέσα σε αυτές βρίσκομε μια του κατά όπως φαίνεται ενσωματωμένου λογότυπου της Apple, του εξωτερικού δαχτυλιδιού της κάμερας καθώς και του νέου Touch ID.

Αυτό που παρατηρούμε είναι πως οι εν λόγω φωτογραφίες ταυτίζονται με τις φωτογραφίες της συσκευής που πρόσφατα είχαν διαρρεύσει και σας παρουσιάσαμε εδώ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Apple δεν έχει χρησιμοποιήσει ένα ενσωματωμένο λογότυπο στις συσκευές από το 2007 και μετά. Η μόνη συσκευή με ένα τέτοιο λογότυπο ήταν το αρχικό iPhone. Την προηγούμενη εβδομάδα η φημολογία για αυτό ήθελε την Apple να το κατασκευάζει ακόμη και από Liquidmetal αλόη κάνοντας το ακόμη πιο εντυπωσιακό αλλά και συνάμα ανθεκτικό στις γρατσουνιές.

Το εξωτερικό δαχτυλίδι της κάμερας κάνει ακόμη μια φορά επίσης την εμφάνιση του κάτι που ίσως τελικά συνηγορεί στο γεγονός πως τουλάχιστον ένα από τα δυο μοντέλα του iPhone 6 που αναμένουμε θα έχει προεξοχή στην οπίσθια κάμερα του. Μέχρι στιγμής σχεδιαγράμματα και φυσικά mockups θέλουν το 5.5 ιντσών μοντέλο να λαμβάνει αυτό το χαρακτηριστικό ενώ το 4.7 ιντσών μοντέλο να έχει μια επίπεδη με το σασί κάμερα. Πολλοί υποστηρίζουν πως αυτή η προεξοχή στην κάμερα θα είναι παρόμοια με αυτή που συναντάμε στο τωρινό μοντέλο του iPod Touch.

iphone6_parts_2-800x221

 

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.