ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Πιθανή αναβάθμιση του Retina MacBook Pro 15-inch στο event του Ιουνίου

Πιθανή αναβάθμιση του Retina MacBook Pro 15-inch στο event του Ιουνίου

Με το Worldwide Developers Conference που έρχεται στις αρχές Ιουνίου, έχει υπάρξει κάποια ερώτηση σχετικά με το αν θα μπορούσαμε να δούμε ένα νέο 15-ιντσών Retina MacBook Pro στην εκδήλωση. Οι Εκτιμήσεις αποστολής για το high-end 15-ιντσών Retina MacBook Pro έχουν αυξηθεί πρόσφατα σε δύο έως τρεις εβδομάδες, πράγμα που ίσως υποδηλώνει ότι  η Apple έχει συγκλίνει προς τα κάτω την παραγωγή στο υπάρχον μοντέλο.

Οι Ελλείψεις εφοδιασμού μπορεί μερικές φορές να σηματοδοτήσουν  μια επικείμενη ανανέωση , αλλά υπάρχει αβεβαιότητα, όταν πρόκειται για την  15-ιντσών Retina MacBook Pro ανανέωση πράγμα που οφείλεται σε ξεχωριστή έλλειψη Broadwell chips  κατάλληλων  για το μηχάνημα. Για αρκετούς μήνες, δεν είχαμε  ενημερώσεις σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας των chips  Broadwell που θα χρησιμοποιούνται για το  15-ιντσών Retina MacBook Pro, γεγονός που καθιστά δύσκολο να γίνουν αντιληπτό  ένα χρονοδιάγραμμα αναβάθμισης.

Η 9 του Ιούνη  είναι μία ημέρα μετά το  εναρκτήριο λάκτισμα του Worldwide Developers Conference και την ημέρα μετά την εναρκτήρια εκδήλωση όπου θα εισαχθεί  κάθε νέο προϊόν.

retinamacbookproshippingdelay

 

Το εν λόγω  Pro Retina MacBook είναι  μοντέλο 15 ιντσών με επεξεργαστή 2.8GHz και 512GB αποθήκευση, το οποίο αρχικά είχε παραγγελθεί στις 23 Απριλίου. Εκείνη την περίοδο, υπήρχε μια εκτίμηση παράδοσης σε τρεις περίπου  εβδομάδες, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα πρέπει να έχουν φθάσει τον Μαΐο, αλλά η Apple το καθυστέρησε  σε επτά εβδομάδες.

Είναι απολύτως πιθανό ότι δεν θα δούμε Updated 15-ιντσών Retina MacBook Pro μοντέλα για αρκετούς μήνες ακόμη. Ακούστηκε τελευταία ότι τα chips  Broadwell για το 15-ιντσών Retina MacBook Pro θα  έρχονταν τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, κάνοντας μια WWDC ανανέωση  απίθανη , αλλά μια χούφτα των chips desktop-class στην ίδια οικογένεια άρχισε να κυκλοφορεί πριν από δύο εβδομάδες, γεγονός που υποδηλώνει ότι η Intel θα μπορούσε να είναι μπροστά του χρονοδιαγράμματος.

Αν η Intel είναι έτοιμη να στείλει τα chips  ή αν η Apple έχει ήδη λάβει ήσυχα αποστολές μπροστά από μια ευρύτερη κυκλοφορία , υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα δούμε μια ενημερωμένη έκδοση Retina MacBook Pro  στο WWDC. Εάν τα chips  δεν αποσταλούν  μέχρι τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, μια ανανέωση WWDC ή μία ανακοίνωση για ενημερωμένη έκδοση δεν είναι πιθανή.

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.