ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Πλέον και τα ασύρματα ακουστικά μπορεί να πιάσουν φωτιά την ώρα χρήσης τους

Πλέον και τα ασύρματα ακουστικά μπορεί να πιάσουν φωτιά την ώρα χρήσης τους

exploding-headphones-780x514

Δεν έχουμε ακόμη ηρεμήσει από τις περιπτώσεις smartphones που πιάνουν στα καλά καθούμενα φωτιά και σήμερα ένα νέο gadget δείχνει πως και αυτό θέλει την ανάλογη προσοχή – τα ασύρματα ακουστικά.

Μια γυναίκα από την Αυστραλία και ενώ βρισκόταν σε πτήση με προορισμό την Κίνα ξύπνησε απότομα όταν τα ασύρματα ακουστικά που φορούσε έπιασαν φωτιά και ακολούθησε έκρηξη τους κυριολεκτικά στο πρόσωπο της.

“Καθώς πήγα να γυρίσω ένιωσα το πρόσωπο μου να καίγεται. Απλά έπιασα το πρόσωπο μου κάτι που έκανε τα ακουστικά να πάνε στο λαιμό μου. Συνέχισα να αισθάνομαι έντονο κάψιμο και έτσι τα έπιασα και τα έριξα στο πάτωμα. Αυτά συνέχισαν να φλέγονται”

 Οι αρχές δεν έχουν δημοσιοποιήσει ακόμη τι μάρκα ήταν τα ακουστικά που χρησιμοποιούσε η γυναίκα.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.