ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Πληροφορίες για το iPad Air 2 που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν τις φήμες

Πληροφορίες για το iPad Air 2 που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν τις φήμες

ipad

Το iPhone 6 και το 6 Plus έγιναν διαθέσιμα μόλις πριν δύο εβδομάδες αλλά η Apple ετοιμάζεται ήδη για την ανακοίνωση νέων προϊόντων συμπεριλαμβανομένου ενός αναβαθμισμένο iPad Air το οποίο θα είναι το λεπτότερο iPad που παρουσίασε ποτέ η Apple.

Καθώς περιμένουμε και την επίσημη επιβεβαίωση του νέου event της Apple το Michael Report υποστηρίζει ότι έλαβε μια σειρά από φωτογραφίες από τα νέα iPads και έτσι χθες δημοσιοποίησε μια έκθεση για τις αλλαγές που περιμένουμε να δούμε. Αυτές έχουν να κάνουν με έναν A8 επεξεργαστή με 2 GB RAM, ένα λεπτότερο σασί και μερικά σχεδιαστικά ακόμη tweaks.

Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

“Δύο ερευνητές που δουλεύουνε για το The Michael Report έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες από τα νέα iPad Air από πηγές μέσα από την Apple και έτσι και οι δύο επιβεβαιώσαν πως ο σχεδιασμός και τα specs είναι αληθινά. Θα υπάρχουν αρκετές μικρές σχεδιαστικές αλλαγές που δεν θα είναι όμως ορατές με την πρώτη ματιά. Η γενική εικόνα του iPad Air 2 θα είναι παρόμοια με αυτή του τωρινού iPad Air”

Με βάση το παραπάνω σχεδιαστικά τα bezels θα έχουν το ίδιο πάχος ενώ μια μικρή αλλαγή θα έχουμε στα κουμπιά αυξομείωσης του ήχου. Το μικρόφωνο επίσης θα μεταφερθεί από την κορυφή στο πίσω μέρος δίπλα στην κάμερα και θα έχουμε και μια χρυσή επιλογή ως προς το χρώμα τους.

Με την Apple να διαφημίζει τα iPhone 6 ως ΜΕΓΑΛΑ η Apple θα εστιάσει την καμπάνια της γύρω από το πόσο λεπτό θα είναι το iPad Air 2 κατά πάσα πιθανότητα το λεπτότερο tablet της αγοράς. Η νέα Retina οθόνη θα βοηθήσει στην μείωση του πάχους καθώς επίσης και μάλλον το κουμπί σίγασης θα εξαφανιστεί και αυτό στον βωμό της λεπτής υπογραφής που θέλει να δώσει η Apple.

Στις άλλες αλλαγές που διαβάσαμε στην έκθεση βρίσκουμε μια 8MP κάμερα και μια HD FaceTime κάμερα και φυσικά την εισαγωγή του Touch ID και του Apple Pay.

Εν αναμονή λοιπόν για να δούμε αν όλα αυτά θα επιβεβαιωθούν στο επερχόμενο event της Apple που αναμένεται όπως σας έχουμε πει στις 16 Οκτωβρίου.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.